Det är inte alltid lätt att få med sig allt när man ska ut på bilresa. Ska till exempel du och din familj eller några kompisar ta bilen upp till fjällen blir bilen snabbt full. Att ta med en släpvagn blir omständligt, och en extra bil på grund av packningen onödigt dyrt. Då är ett takräcke den perfekta lösningen för dig.

Ett takräcke, massor av möjligheter

Med ett takräcke på bilen kan du transportera så mycket mer. Du kan ha packning i en takbox eller sätta fast skidor, stegar, cyklar och så mycket mer som du aldrig hade fått plats med i bilen. Tips är att planera i förväg vad du ska ha med dig och vad som behöver vara på takräcket.

Viktigt att tänka på är att välja ett takräcke som är ordentligt krocktestat och godkänt samt att du säkrar din last ordentligt.

Vilket takräcke passar till din bil?

Det finns nästan lika många takräcken som det finns bilmodeller, och att välja rätt räcke kan vara en djungel. Köper du ett som passar din bil kanske det inte passar frugans bil, eller er nästa bil. Som tur är finns det lösningar som passar de allra flesta bilar. Klicka in dig och välj något här som passar dig.