Roadtrip

Nu när sommaren är här och vädret är som allra bäst skall man givetvis ta chansen och ge sig ut på en klassisk så kallad roadtrip. För alla er som kanske är på väg ut på en roadtrip eller kanske funderar på detta kommer här några tips.

Roadtrip i Sverige

Sverige är som bekant fantastiskt på sommaren och man behöver heller inte köra särskilt långt då det ofta finns många härliga platser att uppleva på ganska några avstånd.

Roadtrip utomlands

Även om Sverige så klart är ett fantastiskt land att bilsemestra så är det så klart lite extra kittlande att ge sig ner på kontinenten och köra. Ett bra tips om man skall köra i andra länder kan vara att i förväg kolla upp lite hur det fungerar med trafikregler och liknande. Ofta är det ingen större skillnad mot här hemma, men det kan ändå vara värt att kolla upp.

Se till så att bilen är i trim

Ett annat bra tips om man skall ge sig ut på en roadtrip är att se till så att bilen är i bra trim. Därför kan det vara en bra idé att se över denna innan man ger sig ut och kolla så att däcken är rätt, att oljan är påfylld samt att bromsarna fungerar som de ska.