vrakig-cab

Sommaren kommer med stora steg och värmen börjar kännas av, dags att fälla ner cabben och ta några varv på stan. Det är en oerhörd skön känsla att med öppen bil få glida runt och bara njuta av livet.

Vintern har inneburit många timmar med skruvande och putsande för att få till bilen exakt som man vill ha den inför premiärturen. Who knows, bilen kanske har förärats med nya däck och med snygga fälgar, allt för att den ska få den look du har varit ute efter. Du har säkert redan som många andra längtat till den dagen då man kan rulla ut sitt åk från vinterförvaringen i garaget och göra den där första turen.

Att cruisa genom stan med sitt stylade fordon kan göra vem som helst stolt och att hänga med i årets första cruising gör ju att man verkligen känner att sommaren är här. Kolla in artikeln från Arbetarbladet i Gävle om den första crusingen för i år där. Det är sådan tillfällen som gör att allt jobb man lagt ner under vintermånaderna är som bortblåst och man har inget minne av garagetiden utan man njuter i fulla drag av bilåkandet.

Även långt upp i norr så kör dom sin första cruisingträff i dagarna och det är bara att hoppas att vädergudarna är på deras sida då Pajala Motorweekend går av stapeln med årets första cruising med Mopperally, Mopeddragracing på fredagen och efterföljande pubkväll. På lördagen så blir det PINGSTRUNDAN MC Rally och skön cruising vid Malmen i Pajala.